İş’te Prestijin Adresi Prime Bademli

Yepyeni Bir İş Merkezi Projesi; Prime Bademli

2004 yılından beri hizmet vermekte olduğumuz inşaat sektöründe, Prime Bademli ile yeni bir iş merkezi projesini Mudanya Yolu’nun en elit bölgelerinden biri olan Bademli’de hayata geçiriyoruz. İşte yeni bir yaşam sunduğumuz Prime Bademli; Lokasyonu, yüksek standarttaki ofis ve dükkanları ile iş hayatının yeni simgesi olurken yatırımcılarında gözdesi olmaya aday.

Mudanya Yolu'nun En Gözde Lokasyonu Bademli'de

Mudanya Yolu’nun en gözde lokasyonu Bademli Bölgesi’nde sizlere her ihtiyaca yönelik yepyeni ofisler ve dükkanlar sunan Prime Bademli, iş hayatınıza prestij katıyor. Altay Group tarafından hayata geçirilen Prime Bademli projesi, şehrin odak noktasında olma fırsatı sunarken, ofis ve dükkanlarıyla yatırımınıza da değer katıyor

İş'te Yüksek Standart Ofisler & Dükkanlar

İşte yüksek standartta ofisler ve dükkanlar sizin için hayat buluyor… 8 adet 200 m2 dubleks ofis, 8 adet 350 m2 ve 6 adet 80 m2 dükkândan oluşan Prime Bademli, Mudanya Yolu’nun Bademli Bölgesi’nde tasarlanıyor. İhtiyaca yönelik farklı metrekarelerde tasarlanan ofislerin ve dükkanların fonksiyonel oluşu iş hayatınıza farklı bir perspektif katıyor.

Diğer Yazılar